Logitech B110

Logitech B110

2 843 Ft-tól 3 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
Egér típusa Optikai
Egér csatlakoztatása USB
Vezeték nélküli Nem

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

B110 Optical USB Mouse  ;Tartson az egerek szaké;rtőivel: vá;lassza a beé;pí;tett minősé;get é;s a tartó;ssá;got. Ké;nyelmesebb é;s pontosabb megoldá;s, amellyel magasabbra teheti a haté;konysá;g mé;rcé;jé;t.  ; Nagyobb haszná;lati é;rté;k. Pontos kurzorvezé;rlé;s: A 800 dpi-s é;rzé;kenysé;gű eszkö;z pontos kurzorvezé;rlé;st biztosí;t, í;gy haté;konyabbá; teszi az internetes navigá;ció;t é;s a dokumentumok szerkeszté;sé;t.
A Logitech®; gyá;rtmá;nya: Ezt az egeret ugyanolyan minősé;gi munká;val é;s kivitelben hoztuk lé;tre, mint egymilliá;rdná;l is tö;bb tá;rsá;t –; minden má;s gyá;rtó;t felü;lmú;lva ezzel a mennyisé;ggel.
 ;
Fokozott ké;nyelem. Ké;nyelmes, mindké;t ké;zbe illő forma: Mindké;t ké;zbe jó;l illik, í;gy mé;g a nap vé;gé;n is ké;nyelmesebbé; teszi a munká;t.
 ;
Megnö;velt haté;konysá;g. Ví;zszintes gö;rgeté;s é;s nagyí;tá;s: Azonnal nagyí;that é;s kicsinyí;thet. Nemcsak fü;ggőlegesen, de ví;zszintesen is gö;rgethet. Tö;ké;letes megoldá;s a tá;blá;zatok é;s bemutató;k kezelé;sé;hez. *

Nem igé;nyel kü;lö;n ü;zembe helyezé;st: Csatlakoztassa az USB-porthoz, é;s má;ris haszná;lható;.  ;
* Windows®; operá;ció;s rendszerhez a Logitech®; SetPoint; szoftver, Mac OS®; X operá;ció;s rendszerhez a Logitech®; Control Center szoftver telepí;té;se szü;ksé;ges. A szoftverek letö;lthetők awww. logitech. com/businesswebhely Tá;mogatá;s oldalá;ró;l. A funkció; műkö;dé;se szoftvertől fü;ggően vá;ltozhat, é;s lehetsé;ges, hogy Linux®; operá;ció;s rendszer eseté;n nem műkö;dik.  ;
Így is ismerheti: B 110
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^