Logitech M510 Nano

Logitech M510 Nano

15 390 Ft-tól 8 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További Logitech termékek: Logitech Egér

Termékleírás
Egér típusaOptikai
Egér csatlakoztatásaUSB
Vezeték nélküliIgen

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Kö;zé;pszintű, teljes mé;retű vezeté;k né;lkü;li egé;r Logitech®; Unifying vezeté;k né;lkü;li technoló;giá;val A Logitech®; Wireless Mouse M510 egé;r lekerekí;tett formá;já;nak, puha gumiborí;tá;sú; fogó;felü;leteinek é;s praktikus vezé;rlőinek kö;szö;nhetően biztosabb irá;nyí;tá;st szavatol é;s mé;g tö;bb lehetősé;get nyú;jt. A teljes mé;retű Logitech®; Wireless Mouse M510 biztosabb irá;nyí;tá;st szavatol é;s mé;g tö;bb lehetősé;get nyú;jt. A lekerekí;tett forma é;s a puha gumibó;l ké;szü;lt fogó;felü;letek egé;sz napos ké;nyelmet szavatolnak. Gyorsabb lesz, é;s tö;bbre ké;pes: há;rom szabvá;nyos gomb, előre- é;s visszalé;ptető gomb, oldalirá;nyú; gö;rgeté;s é;s nagyí;tá;si funkció;* teszi haté;konyabbá; az egé;r haszná;latá;t, főké;nt a jobbkezesek szá;má;ra. A ké;té;ves elemé;lettartam gyakorlatilag szü;ksé;gtelenné; teszi az elemek cseré;jé;t**, az apró; Logitech®; Unifying vevőegysé;g pedig a hordozható; szá;mí;tó;gé;phez csatlakoztatva maradhat, í;gy elveszté;sé;nek veszé;lye jelentősen csö;kken. A lé;zeres mozgá;skö;veté;s egyenletes, é;rzé;keny kurzorvezé;rlé;st biztosí;t szinte bá;rmilyen felü;leten***. * Windows®; operá;ció;s rendszerhez a Logitech®; SetPoint; szoftver, Mac OS®; X operá;ció;s rendszerhez a Logitech®; Control Center szoftver szü;ksé;ges. A szoftverek letö;lthetők a www. logitech. com/downloads webhelyről. ** Az elemé;lettartam a haszná;lati kö;rü;lmé;nyektől fü;ggően vá;ltozhat. *** A lé;zeres é;rzé;kelő ü;vegre vagy tü;kö;rre helyezve nem műkö;dik.  ;Tulajdonsá;gok :
  • Az egé;sz napos haszná;lat sorá;n keze mindvé;gig ké;nyelmesnek fogja é;rezni ezt az ergonomikus kialakí;tá;sú; egeret. Lekerekí;tett formá;ja puha gumiborí;tá;sú; fogó;felü;letekkel, lá;gyan í;velt oldalelemekkel é;s szé;les tenyé;rré;sszel segí;ti a ké;nyelmes navigá;ció;t egé;sz nap.
  • A kezé;ben az irá;nyí;tá;s, í;gy gyorsabb é;s tö;bbre ké;pes. Gyorsan vé;gigné;zheti a fé;nyké;palbumokat é;s a weblapokat, főké;nt ha jobbkezes, hiszen a há;rom szabvá;nyos gomb, valamint az előre- é;s visszalé;ptető gomb alkalmazá;svá;ltá;sra vagy a teljes ké;pernyős ü;zemmó;d é;s má;s funkció;k kezelé;sé;re is programozható;. Az oldalirá;nyú; gö;rgeté;s é;s a nagyí;tá;si funkció; ré;vé;n fü;ggőleges é;s ví;zszintes irá;nyban is vé;gigné;zheti zenei kö;nyvtá;rá;t, a té;rké;peket é;s a Facebook hí;rcsatorná;it, illetve egy kattintá;ssal kicsinyí;theti é;s nagyí;thatja* a fé;nyké;peket vagy é;ppen a kö;ltsé;gveté;si tá;blá;zatokat. * Windows®; operá;ció;s rendszerhez a Logitech®; SetPoint; szoftver, Mac OS®; X operá;ció;s rendszerhez a Logitech®; Control Center szoftver szü;ksé;ges. A szoftverek letö;lthetők a www. logitech. com/downloads webhelyről.
  • A ké;té;ves elemé;lettartam ré;vé;n gyakorlatilag nincs szü;ksé;g elemcseré;re**. A be- é;s kikapcsoló;gomb segí;tsé;gé;vel energiá;t takarí;that meg, az intelligens ké;szenlé;ti ü;zemmó;d hosszabb elmé;lettartamot biztosí;t, a tö;ltö;ttsé;gjelző LED pedig megelőzi a kellemetlen meglepeté;seket. ** Az elemé;lettartam a haszná;lati kö;rü;lmé;nyektől fü;ggően vá;ltozhat.
  • Az apró; Logitech®; Unifying vevőegysé;get hordozható; szá;mí;tó;gé;pé;hez csatlakoztatva hagyhatja. Nem szü;ksé;ges kihú;zni a szá;llí;tá;shoz, í;gy kevé;sbé; kell az elveszté;se miatt aggó;dnia. Kö;nnyedé;n csatlakoztathat kompatibilis vezeté;k né;lkü;li egereket é;s billentyűzeteket ugyanahhoz a vezeté;k né;lkü;li vevőegysé;ghez.
  • A lé;zeres mozgá;skö;veté;s egyenletes, é;rzé;keny kurzorvezé;rlé;st biztosí;t a hagyomá;nyos egerek szá;má;ra problé;má;t okozó; felü;leteken, tö;bbek kö;zö;tt pé;ldá;ul a polí;rozott vagy faerezetű asztalokon is. *** A lé;zeres é;rzé;kelő ü;vegre vagy tü;kö;rre helyezve nem műkö;dik.
 ; ; Így is ismerheti: M 510 Nano, M510Nano
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^